Am o nimfa (mascul) de un an si jum ...
Acum 2 zile am luat de la crescator o fetita (are in jur de un an si ceva) pt baietelul meu ... si de cand am ajuns acasa am observat ca nu stie sa stranga degetele (cand vreau sa o tin pe deget sau ceva de genul). La crescator statea pe un bat dar probabil era mai gros ...
Tine piciorusele numai drepte, parca nu are forta in ele ... cand sta in palma am senzatia ca-s prea moi ... pare paraplegica ... nu merge drept ...nu are echilibru bun ... si chestia proasta e ca nici nu prea mananca ...
Eu inteleg ca e stresata ca este intr-un mediu nou ... dar nu trebuia sa inceapa sa manance cat de cat?
E foarte blanda ... am reusit sa o fac sa doarma pe batul de la colivie ca sa-i stimulez piciorusele ... Poate sa stea pe bat dar tot se clatina...
Si sta in ambele picioare, uneori se lasa pe "genunchi" si cade in fundulet ...
Sa aibe ceva la picioruse sau sa fie bolnava?
Nu as vrea s-o dau inapoi sau sa pateasca ceva pt ca-mi este f draga si este f sociabila

(
Va rog daca puteti sa ma sfatuiti ce sa fac... sa ma duc la vet ... si-o da seama ce are?

P.S. Era sa uit ... Precizez ca poate sa zboare ... se orienteaza bine ... nu s-a lovit de pereti sau de altceva ... A zburat fara probleme din a doua zi ...