Viorel cap scrie:
Salutari baieti .D-nule ,,Kratos'' din experienta mea de crescator eu am avut ceva rezultate si am in continuare .Puteti sa intrebati pe ,,Fane ,Catalin si cati va crescatori din buc. si nu mi-aduc aminte sa cumpere sotia mea canari.Daca vrei rezultate foloseste genetic si nu cred ca vor costa 100 ron.ca la taraba .Sa nu incurcam canari de cantec cu cartofi de la taraba .Poate intrebati si o sa vedeti ca sunt unul din colegi cu care a vorbit d-nul Fane la sedinta care a mentionat .Cu respect si fara suparare.
domnule* viorel cap*nu contesta nimeni rezultatele si calitatea pasarilor dumneavoastra.

..ideea e alta....sa zicem ca eu as vrea sa mi cumpar o pereche de canari tenorul romanesc si sa ma alatur acestor minunati crescatori ale acestor pasari...salariul meu este de maxim 300 de euro ...din ce am auzit de la baieti pe forum ei costa pe la 1000 de euro perechea...sa inteleg ca va ramane vis ptr mine asa ceva nu? ...cu respect si fara suparare