Asociatia Ornitologica Romana

Forumul crescatorilor de pasari de colivie
Acum este 30 Apr 2026 15:52

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Banner_AOR2015.gif   

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 162 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  Următorul
Autor Mesaj
MesajScris: 02 Feb 2011 09:44 
Neconectat

poate imi raspundeti si mie la o intrebare.daca in tarile nordice ,si nu numai chiar si olanda ,belgia ,germania pretul unei pasari este sa zicem 100 de euro,in tarile latine(italia ) pretul se dubleaza aproape se tripleaza,apoi cind ajunge intr-o anumita tara tot latina din europa de est pretul se dubleaza inca odata?este vorba de obrazul gros cumva?

Sus

MesajScris: 02 Feb 2011 10:17 
Neconectat

Viorel cap scrie:
Salutari baieti .D-nule ,,Kratos'' din experienta mea de crescator eu am avut ceva rezultate si am in continuare .Puteti sa intrebati pe ,,Fane ,Catalin si cati va crescatori din buc. si nu mi-aduc aminte sa cumpere sotia mea canari.Daca vrei rezultate foloseste genetic si nu cred ca vor costa 100 ron.ca la taraba .Sa nu incurcam canari de cantec cu cartofi de la taraba .Poate intrebati si o sa vedeti ca sunt unul din colegi cu care a vorbit d-nul Fane la sedinta care a mentionat .Cu respect si fara suparare.

domnule* viorel cap*nu contesta nimeni rezultatele si calitatea pasarilor dumneavoastra. :) ..ideea e alta....sa zicem ca eu as vrea sa mi cumpar o pereche de canari tenorul romanesc si sa ma alatur acestor minunati crescatori ale acestor pasari...salariul meu este de maxim 300 de euro ...din ce am auzit de la baieti pe forum ei costa pe la 1000 de euro perechea...sa inteleg ca va ramane vis ptr mine asa ceva nu? ...cu respect si fara suparare :)

eu nu imi vindec nebunia...eu traiesc cu ea in fiecare zi

Sus

MesajScris: 02 Feb 2011 11:45 
Neconectat

Kratos si numai chestiunea aceasta cu miile de euro este o kestiune de discreditare este usor de inteles dar...
Din acest lot nu pot vinde nu insumeaza decat douazeci si ceva de masculi si aproximativ 30 femele care reprezinta un grup relativ restrans de studiu si reproducere . Acesta este motivul pentru care nu l-am prezentat.Pentru a vorbi de o chestiune trebuie sa-i cunosti toate detaliile.Voi incerca sa-i prezint in al saselea an .Pana atunci rabdare munca si sanatate.

ASCULTATI CU ATENTIE CINTECUL PRIVIGHETORII SI INCIRCATI SA-L INTELEGETI O SA OBSERVATI CA NU -L PUTETI IMPARTI IN CLASIC SI MODERN

Sus

MesajScris: 02 Feb 2011 11:58 
Neconectat

AOR este si va ramane o asociatie non profit care vine in sprijinul tuturor crescatorilor indiferent de statutul social si mai presus de business-ul personal.
nu cred ca trebuie sa pui astfel problema kratos.orice pasare are pretul ei.uita-te de exemplu la papagalul ara sau jako.problema este alta:merita canarul asta banii astia?probabil pentru unii da (cei care apreciaza canarul)pentru unii nu.parerea mea sincer :nu merita banii astia nici macar canarul slavujar.probabil avem de a face cu cineva care se trezeste dimineata si inventeaza un pret iar apoi ne vor impune si o taxa la stat ...ca na ....dupa spusele altora este un canar pentru buzunarul gros,adica e clar ca trebuie si o taxa de lux.domnii vor doar un pic de timp pentru a da raspunsuri la anumite intrebari .si raspund numai la ce vor ei.sau la ce stiu.sau cred ca la ce se pricep mai bine:pretul.sincer cind s-a creat asociatia am fost foarte bucuros ca presedintele ales de noi a fost marius.nu vreau sa-mi imaginez ce s-ar intimpla cu asociatia daca s-ar afla pe miinile unor "crescatori ca voi" .probabil ati pune mai multa pasiune.....si probabil v-ati numara puii ,ca na facem concurs la cine scoate pui mai multi.sincer incep sa apreciez si eu clubul rolleri-istilor.oameni care iubesc pasarile ,au importat canarii dar totusi aplica preturi decente.asta inseamna dupa parerea mea crescator:un om care stie sa pretuiasca o pasare.sincer sa fiu cred ca aor nu are intentia sa atraga oameni cu bani si cu obrazul gros,ci doar adevaratii oameni care aplica transparenta.si apropo....aor este ca un tramvai:urca cine vrea si coboara cine doreste,la ce statie viseaza.cineva spunea ca in club la canarul roller sint doar 40 de persoane?putini da buni.sita cerne....mult succes in munca voastra

Sus

MesajScris: 02 Feb 2011 12:22 
Neconectat

Din toate aceste discutii nu am aflat altceva decat faptul ca acesti canari au un pret destul de piperat,dar nimeni nu ne-a facut o prezentare a acestui canar,legata de hranire,reproducere ,scoala de cantec ,ce pasari stau la originea acestui canar,........etc.
si inca ceva :daca achizitionam o pasare si nu va mai asculta cantec de privighetoare ,aceasta va pastra trilul invatat?

Tel: 0745288302

Sus

MesajScris: 02 Feb 2011 12:25 
Neconectat

apropo...am gasit un anunt cu cineva care vinde o privighetoare din japonia ,inelata cu inel foi la numai 100 de euro si nu mai platesti curentul(folosesti ,gramofonul,sau cd).este o pasare foarte apreciata in italia.asta asa ca sa-ti faci o idee si o comparatie.asa se face intr-o tara democrata si pe un forum democrat

Sus

MesajScris: 02 Feb 2011 12:26 
Neconectat

http://www.animaliqui.com/uccelli/-1-uc ... e-1-33-212

Sus

MesajScris: 02 Feb 2011 12:33 
Neconectat

Imagine
sincer prefer sa am asa ceva in colivie.spun asta deoarece nu stiu ce as face daca as pierde placa sau mai grav ce ar cinta canarul daca-l asculta pe elvis.este doar parerea mea si sincer imi pare mai originala

Sus

MesajScris: 02 Feb 2011 13:09 
Neconectat

Baietii cu canari de cantec ,nu credeti ca venit momentul sa dam cartile pe fata sa le spuneti baietilor din AOR cum faceti canari cu cantec de privighetoare,daca no faceti voi, am sa le spun eu,salut crearea unui club al vostru, dar hai sa nu creda lumea ca voi vindeti canari cu mii de euro,multa lume exagereaza cu preturile,nu se copara cu un canar campion la o expozitie internationala care costa de la 100-200-500 euro,acest canar are un bagaj genetic care se transmite mai departe urmasilor,pe cand canarul privighetoare uita partial sau de tot partile la prima naparlire,nu am nimic cu cei care cresc canari si le pune banda ,dar hai sa ramanem cu picioarele pe pamant.

http://floricaneacsu.sunphoto.ro/Canari_mei_07-09 poze PUI AOR
http://www.clubulromandefringillidae.ro/

Sus

MesajScris: 02 Feb 2011 15:24 
Neconectat

VA ROG CU RESPECT SA-MI PERMITETI SA MA RETRAG PENTRU O PERIOADA MAI SCURTA SAU MAI LUNGA DE PE FORUM INTRUCAT AM O PROBLEMA DE FAMILIE PENTRU MINE TRISTA .

MULTUMESC CELOR CARE MA INTELEG

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 162 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]