Toma scrie:
CUCU ,SANT TOMITA ALIMOS cuciureanu_sorin:aseara m-am tavalit cu nevasta....de ris la figurat ca la propriu... (acum iti zic si motivul):deci trebuie sa cumperi canarul doar de la adevaratii crescatori care fac parte dintr-un club serios ca na vorba aia...nu sint pietari ca in Italia care imprastie canari bolnavi in toata Europa.dar adevaratii crescatori pleaca direct la sursa sa-i importe(adica in Italia).si acolo.....surpriza poti veni cu mina goala sau traista plina ca la Iasinghton)....dar nu se lasa descurajati....se cazeaza la hotel si sa vezi surpriza mare au iesit Coccothraustes coccothraustes (bot grosii),chiar daca omul are canarita la clocit si asteapta omul acolo pina ies puii.apoi se intoarce bucuros la bucuresti si le infileteaza un inel la bot grosi ...ca sa cinte mai fain.apoi omul pe linga tva isi ia o pizza din Italia.
Te facui si crescator de canar de cantec.
TOMITA ALIMOS tocmai ti-ai pierdut dreptul definitiv de a mai posta pe forumul AOR...
Nu cred ca mai e cazul sa insir motivele. Chiar mi-am pierdut toata rabdarea. Mai rar mi-a fost dat sa intalnesc o persoana de asa factura morala.
Admin