Cristian fara suparare dar ai uitat sa bagi mancarea crescatorului, casa in care sta(pret plus intretinere lunara), masina care o conduce etc. (ca doar traieste si se sacrifica pentru canarii care-i creste)...

Nu fac misto, dar daca punem timpul alocat unei PASIUNI si chestii similare in pretul unei pasari, cred ca ar trebui sa scadem pretul ei, nu sa-l crestem(ca doar ne-am delectat cu cresterea si inmultirea lor, nu?). Sincer, hotelul, drumul si alte chestii nu trebuie bagate, decat daca se doreste o afacere din vanzarea de pasari(si nu cumva sa iesi in minus). Dupa mine, ca si crescator faci un asemenea efort(care nu e de neluat in seama din punct de vedere financiar) pentru PASIUNE, asa ca nu trebuie sa plateasca altcineva excursiile proprii. Cand e vorba de PASIUNE nu se pune problema de bani, chiar daca sunt putini si am exemple de pensionari care strabat jumatate de tara, cheltuind o pensie lunara, pentru a participa la Cisnadioara la concurs, iar acolo au marea bucurie in suflet de a darui sfaturi si pasari pretioase "invataceilor". De asemenea comportament "anormal" ce ziceti? Pretul trebuie sa exprime realitatea, dar la noi circula o vorba din batrani: Nu-i prost cine cere...
PS: Si eu cu puterea de cumparare a unui romanas de rand, am bagat peste 50 de milioane intr-un an in aceasta PASIUNE si nu am primit un leu pe pasarile daruite(mi-am permis luxul asta sau sunt un prost, luati-o cum vreti)...