Home page
FORUM
Serviciul inele
Inscriere
Consiliul Director
Photo gallery Expo AOR
Expozitii nationale si internationale
Links
Crescatori
AOE
Prezentarea

IN SFARSIT .....cu ideea mai multor prieteni cu aceeasi pasiune pentru cresterea si protejarea pasarilor indigene si de colivie(exotice), s-a nascut proiectul infiintarii ASOCIATIEI ORNITOLOGICE ROMANE, care isi propune printre altele organizarea in viitorul apropiat de expozitii nationale si de ce nu internationale, cit si de a ajuta si consilia tinerii incepatori in aceasta pasiune.
FARA a ne impune limite, plecand de jos si incercand sa ajungem cat mai sus, avem nevoie de ajutorul tuturor, atat experti in domeniu cat si incepatori sau pasionati de ornitologie.
NOI AM CREZUT DE LA INCEPUT SI SPER SA CREDETI SI VOI!
INSCRIINDU-VA cit mai multi vom putea dezvolta aceasta pasiune si la noi asa cum se intampla aievea, sa ne putem mandri cu aparitia de noi mutatii de culoare, cu dezvoltarea de sisteme de management al crescatoriilor bazate pe cunostinte solide de biologie si genetica, de intarirea patrimoniului genetic al speciilor de pasari indigene si colivie pentru a ne asigura ca si copii nostrii se vor bucura de trilul si frumusetea acestor minunatii ale naturii.

Scopul principal al AOR il constituie sustinerea si consolidarea comunitatii nationale si internationale a crescatorilor de pasari exotice, cantatoare si decor care activeaza in vederea dezvoltarii unui fond genetic de calitate in conformitate cu standardele si reglementarile internationale, precum si studiul si protectia tuturor pasarilor atat din avifauna Romaniei, a habitatelor si a mediului in care traiesc, cat si a celor din crescatorii.

AOR se va putea afilia in cadrul structurilor internationale similare din reteaua de organizatii incluzind Confederatia Ornitologica Mondiala sau alte organisme europene si regionale.

In acest sens, AOR va reprezenta organizatiile neguvernamentale membre in relatiile cu autoritatile, institutiile publice si alte persoane fizice sau juridice de drept public sau de drept privat.

Multumim!

Asociatia Ornitologica Romana 2009