Am uitat sa precizez faptul ca au avut (sper ca s-au vindecat de asta) acarioza pielii, iar simptomele erau cele stiute pt ca m-am documentat inainte sa-i tratez. Acum nu mai vad semne, insa simptomele amintele in mesajul de mai sus ma ingrijoreaza mai tare, pt ca nu mi se pare normal sa arate asa canareii mei care erai activi si veseli.
I-am tratat si pe ceilalti doi mai tineri, dar am observat ca unul din ei (fetita, care canta foarte frumos

) are penitele cazute in jurul ciocului. Nu e foarte vizibil, dar n-as vrea sa-i las asa, pt ca nu vreau sa se agraveze.
Eu incerc sa le ofer o viata cat mai frumoasa, le dau in afra de seminte sa manance mere, pere, ardei, paine, mac, susan, le dau sa faca baita, ii las liberi sa zboare in fiecare zi. Sunt puii mei de care m-am atasat foarte mult si nu vreau sa pateasca nimic. Poate ca mesajele mele nu sunt in ton cu cele ale crescatorilor, dar sper ca aici sa rasesc raspunsuri competente la intrebari.
Va multumesc, si astept in continuare o solutie. Ce sa le dau? Vitamine? De care? Ceaiuri? Le dau orice, numai sa fie bine.