Asociatia Ornitologica Romana

Forumul crescatorilor de pasari de colivie
Acum este 01 Mai 2026 15:17

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Banner_AOR2015.gif   

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 25 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Perusi standard (show)
MesajScris: 22 Feb 2010 22:11 
Neconectat

Sincer... eu o vad foarte frumoasa!

Sus

MesajScris: 26 Feb 2010 11:20 
Neconectat

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
va rog,daca se poate,sa imi ziceti care ar fi defectele si calitatile acestor 2 pui...(este posibil sa nu fie standard pur--inca nu stiu foarte multe caractersitici ale puilor de perus standard)---i-am achizitionat de la bisnitar(nu il pot numi crescator:|) si de asta sunt interesat de o parere de la o persoana avizata in acest domeniu-- cresterea perusilor standard...
va multumesc,vili

Sus

Subiectul mesajului: perusi standard
MesajScris: 03 Apr 2010 10:53 
Neconectat

am cumparat de la magazine autorizate cu bon fiscal intr-o luna si jumatate doi papagali .Astazi a murit ultimul .Mincare din comert marca Ocean, apa de la robinet , are si putin nisip alb Ocean fresh air doar ultimul a primit putina salata . Primul vesel seara iar dimineata l-am gasit mort. Al doilea am observat acum patru zile un mucus transparent , dar l-am sters si spalat , seara ne-am jucat iar dimineata l-am gasit jos in cusca nu se mai putea tine pe picioare era deja in faza muribunda . Fiica-mea plinge de nu o mai pot opri iar eu dupa cele doua experiente traumatizante sunt aproape decis sa nu mai cumpar animalute. Nu as vrea sa renunt insa fara a intelege daca am gresit ceva sau pur si simplu cumpar de la magazin animale gata virusate iar la mine isi dau duhul .Va rog ajutati-ma sa ma lamuresc .Va multumesc

Sus

MesajScris: 13 Apr 2010 15:02 
Neconectat

Salut.Exista mai multe cauze din care pot murii pasarile ,inclusiv mancarea (ce daca era de la o firma cu renume,era ptr Romania) .Parerea mea aruncati colivia aceea si cumparati pasari de la crescatori .Nu vreau sa spun de ce ,dar eu nu am incredere in pet shopuri .O pasare luata de la un crescator este altceva .Pe cei de la pet shopuri (nu pe toti),ii intereseaza altceva .....In privinta garantiei nimeni nu-ti garanteaza pe viatza .

Sus

MesajScris: 02 Mai 2010 11:43 
Neconectat

Astept noutati de la CJ cu descendentii !!!

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 25 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2 [ DST ]