Asociatia Ornitologica Romana

Forumul crescatorilor de pasari de colivie
Acum este 29 Apr 2026 12:32

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Banner_AOR2015.gif   

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 199 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Următorul
Autor Mesaj
MesajScris: 29 Mar 2011 22:17 
Neconectat
Site Admin

kratos scrie:
....mai tinem si la glume spre deosebire de altii ...

Nu se vede ca tineti la glume...daca era asa, comentariul era absolut de prisos. Oricum daca vrei poti sa ma atingi pe mine ;)
Si cu asta revenim on topic.

LE: asta nu-i o gluma :D

Sus

MesajScris: 29 Mar 2011 23:10 
Neconectat

eu am facut o gluma, ptr . ca am vazut pe colivia omului ca scrie FRANK SINATRA .. si mi sa parut asa amuzant :) ... am fost inteles gresit de Kilometru Zero ...dupa care mi se pare ca gata prietene din nord est , nu mai ai voie sa zici nimic ...ca suparam ;) e de porc toata treaba asta ...vreau sa intreb.... cand unii numesc pasarile care nu sint de cantec pasari ordinare de ce nu sare nimeni asaaa tup tup ?ca multi crestem pasari ordinare pe aici ;) urasc sa fac tiganeala ptr. ca sint multi oameni seriosi cu dragoste de pasari in aor ..si mi am facut multi prieteni aici ...insa nu e chiar asa.....nu mai are voie omul sa zica ceva ca gata ....ori canti ca slavujarul ori .... ;) acum marius nu stiu la ce referi cand spui ca daca vreu sa ating sa te ating pe tine ... ca daca ai sti bancul nu ti ai dori asta :) ..oricum nene RCR degeaba esti batran fara suparare...acum e posibil sa incepeti ca la yorasta sa mi analazati postarile si sa ziceti ca domle ai comenturi la vanzari etc...sau poate imi iau ban cine stie :) ....inca ceva nu am nimic cu canarul FRANK SINATRA nici cu Sorin crescatorul ....si imi cer scuze daca l am jignit cu ceva... ..numai bine

eu nu imi vindec nebunia...eu traiesc cu ea in fiecare zi

Sus

MesajScris: 29 Mar 2011 23:15 
Neconectat

kratos,stai linistit ca eu mi-am dat seama ca esti serios.chiar daca nu te cunosc.si stii de unde?ii simplu:nu esti bucurestean.... :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 29 Mar 2011 23:47 
Neconectat

ai dreptate sorin sau nu esti ...... nu dau nume ca iar se ofenseaza lumea , si treaba cu atingerea wow la naiba suna nasol tare si atat ma abtin ca lumea pe aici nu o arde la caterinci :D

Sus

MesajScris: 29 Mar 2011 23:59 
Neconectat
Site Admin

RCR, kratos, sorin, yorasta sunteti prietenii mei, dar totul are o limita si daca nu va potoliti nu pot decat sa va dau ban la toti. Unde-i lege nu-i tocmeala. Am pus punct odata si voi continuati caterinca. Va repet: NU PE FORUM! Ne vedem la o bere/palinca, care dupa cum poate si facem caterinca pana picam sub masa.
Mai bine mi-ati raspunde la intrebarea de la genetica...vad ca acolo nu se inghesuie nimeni !?

Sus

MesajScris: 30 Mar 2011 00:36 
Neconectat

RCR scrie:
Bravo mr.Florea :!: mult succes si la mai mare :!: :!: :!:

P.S
@kratos
,,ca un spirit de gluma...vreau sa propun si eu ceva ...urmatorul campion sa se numeasca michael jackson :) ce spuneti?"

ar fi timpul ca si ce din nord-est sa inceapa sa intreprinda ceva :P ca de glume nu ducem lipsa :lol:

asta a fost buna tare.marius eu unu prefer sa nu fac nimic.stii doar ca genetica nu-i punctul meu forte.nu ma pricep la x si y,asta e.
chestia care ma amuza stii care-i? chiupurile ei ar fi facut .....dar din ceea ce citesc eu pe forum cred ca s-ar incadra mai bine decit yorasta in snoava aia care i-ai narat-o odata.adevaru-i ca au facut ceva;mdaa.s-au facut de C_ _ A.
chiar si la capitolul gume au nimerit-o .nu ducem lipsa.....de fiecare data cind citesc un post de-al lor crezi ca ma podeste plinsul? :lol:

Sus

MesajScris: 30 Mar 2011 00:50 
Neconectat
Site Admin

@cuciureanu_sorin
Au facut si ei destule, ai facut si tu. Deranjeaza atitudinea.
Imi pare rau, ai ban 7 zile.
Marius

Sus

MesajScris: 30 Mar 2011 15:01 
Neconectat

Din respect pentru cei care ma cunosc.......nu pot decat sa va multumesc pentru jigniri :x

Sus

MesajScris: 30 Mar 2011 15:39 
Neconectat

Mai baieti, chiar credeti ca era nevoie de toata circaraia asta,omul asta chiar a facut, si va m-ai face ceva pentru aceasta asociatie,o sa vedeti la toamna, care vreti sa veniti la expo AOR Bucuresti...poate ca de ne-am cunoaste, nu cred ca ar m-ai fi loc de astfel de jigniri,asa ca va rog sa participati la expozitiile pe care le organizeaza AOR, si veti vedea ca noi Bucurestenii santem tot oameni ca si voi, care iubesc aceste pasarele.
Va astept la toamna sa ne cunoastem.

http://floricaneacsu.sunphoto.ro/Canari_mei_07-09 poze PUI AOR
http://www.clubulromandefringillidae.ro/

Sus

MesajScris: 30 Mar 2011 16:09 
Neconectat

nu are nimeni nimic cu bucurestenii ......etc dar voi chiar nu stiti de gluma sunti prea incordati si stresati cum face cineva o gluma gata sariti ca arsi , daca stau sa analizez forumu asta si aici ma refer la subiecte sunt doar cateva persoane care dupa parerea mea fac ceva pe acest forum adica aduc si posteaza subiecte interesante care trebuiesc bagate la cap , in rest tineti pentru voi secret de partid sau cititi , experimentati si stati blat si mai este categoria care hai sa vb mult prost si fara rost , gen noile cluburi care au insirat zeci de mii de pagini care foaie verde bate vantu ne-am trezit si noi hai sa vb , sincer din cate pagini sau scris eu nu am citit nimic interesant, daca esti secretos parerea mea .... mai bine stai acasa si dupa toate astea ma astept sa imi sariti ca de obicei in cap cum aveti obiceiul nu sa tratati subiectul cum ar fi cazul.
si app. ce a zis kratos rau daca nea cutare (ca nu stiu cum il cheama) sa puna numele urmatorului canar michael jackson ? doar a fost regele muzicii pop si frank sinatra e cantaret de opera pana acum ati vb de canari cu cantec de privighetoare iar ( frank sinatra ) e canar cu cantec de opera?

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 199 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]