Asociatia Ornitologica Romana

Forumul crescatorilor de pasari de colivie
Acum este 30 Apr 2026 14:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Banner_AOR2015.gif   

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 162 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Următorul
Autor Mesaj
MesajScris: 03 Feb 2011 01:28 
Neconectat

Tot viorel cap va deranjeaza .Vreau sa-l intreb pe domnul Andrei P daca ne cunoastem sau ma vazut prin piata .Eu cred ca ar fi bine sa spuna numele celui care este in cauza .Daca nu ne cunoastem va invit la mine ca tot stati in bucuresti si eu stau in sectorul 3.Eu merg in piata sa stau cu baieti iar daca am adus vro pasare nu a fost bolnava .Am 15ani de cand ma ocup de cantecul canarului ,,Privighetoare'' asa de mana a doua.

Sus

MesajScris: 03 Feb 2011 08:47 
Neconectat

tot eu va deranjej ,domnule viorel.in afara faptului ca nu am inteles nimic di ceea ce compui ,asta din simplul motiv ca folosesti 10 fraze intr-o propozitie,esti ocupat cu produsul,reprodusul,sau ma rog alte combinatii care te privesc,vei fi ocupat la toamna cu adunarile(cred ca vei avea nevoie de un expert contabil),pe mine sincer nu m-ai lamurit cu nimic.si asta in ciuda faptului ca-i cresti de aproape doua decenii.daca revin pe la iarna cu aceleasi intrebari,ma vei lumina totusi?cineva din clubul vostru a cerut 600 (moneda europeana) pe un canar slavujar.daca m-as prezenta acasa la nevasta de 8 martie cu asa ceva,pasul urmator pe care l-as face ar fi sa-i trec in declaratia de avere?intreb numai.imi place sa fiu precaut.multumesc oricum .zilele astea am sa-ti spun povestea unui canar de pozitie care a fost omologat anul trecut sau acum 2 ani de niste oameni care s-au straduit mult si au scris despre el in carti,reviste de specialitate,forumuri,acceptind criticile altora.o zi buna

Sus

MesajScris: 04 Feb 2011 20:33 
Neconectat

CUCU ,SANT TOMITA ALIMOS cuciureanu_sorin:aseara m-am tavalit cu nevasta....de ris la figurat ca la propriu... (acum iti zic si motivul):deci trebuie sa cumperi canarul doar de la adevaratii crescatori care fac parte dintr-un club serios ca na vorba aia...nu sint pietari ca in Italia care imprastie canari bolnavi in toata Europa.dar adevaratii crescatori pleaca direct la sursa sa-i importe(adica in Italia).si acolo.....surpriza poti veni cu mina goala sau traista plina ca la Iasinghton)....dar nu se lasa descurajati....se cazeaza la hotel si sa vezi surpriza mare au iesit Coccothraustes coccothraustes (bot grosii),chiar daca omul are canarita la clocit si asteapta omul acolo pina ies puii.apoi se intoarce bucuros la bucuresti si le infileteaza un inel la bot grosi ...ca sa cinte mai fain.apoi omul pe linga tva isi ia o pizza din Italia.
Te facui si crescator de canar de cantec.

Sus

MesajScris: 04 Feb 2011 21:22 
Neconectat

bai nene dar nu mai terminati odata....
n-ati ajuns la nici o concluzie,ba ca e tenor ba ca nu e ,ba ca e scump ba ca nu e...dar de cintat...minciunele de canari care sa faca 15 parti pina la prima furie sau napirleala face toata lumea...
haide-ti mai baieti cu rezultate...
a mai fost cineva pe forumul asta care tipa ca din gura de sarpe si pe urma a aparut ca un catelus cu coada intre picioare...ce naiba

aveti exemplul serbiei care si-a facut o rasa de ce nu incercati si voi?peste 5 ani sunt 99% sigur ca o sa fim la acelasi nivel la cintec de privighetoare

apropo!stiti cum cinta un slavujar nepus la banda sau dupa ce intra la furie?pur canar normal adica trrrr...prrrrr......de unde stiu??am fost in Serbia la un crescator de malinois si slavujar sa-i ascult live cu colegul nostru Catalin...

haide-ti oameni buni la treaba ca la birfa suntem cei mai buni!!

Tel 0766300909
http://marianploiesti.sunphoto.ro

Sus

MesajScris: 04 Feb 2011 22:13 
Neconectat
Site Admin

Toma scrie:
CUCU ,SANT TOMITA ALIMOS cuciureanu_sorin:aseara m-am tavalit cu nevasta....de ris la figurat ca la propriu... (acum iti zic si motivul):deci trebuie sa cumperi canarul doar de la adevaratii crescatori care fac parte dintr-un club serios ca na vorba aia...nu sint pietari ca in Italia care imprastie canari bolnavi in toata Europa.dar adevaratii crescatori pleaca direct la sursa sa-i importe(adica in Italia).si acolo.....surpriza poti veni cu mina goala sau traista plina ca la Iasinghton)....dar nu se lasa descurajati....se cazeaza la hotel si sa vezi surpriza mare au iesit Coccothraustes coccothraustes (bot grosii),chiar daca omul are canarita la clocit si asteapta omul acolo pina ies puii.apoi se intoarce bucuros la bucuresti si le infileteaza un inel la bot grosi ...ca sa cinte mai fain.apoi omul pe linga tva isi ia o pizza din Italia.
Te facui si crescator de canar de cantec.

TOMITA ALIMOS tocmai ti-ai pierdut dreptul definitiv de a mai posta pe forumul AOR...
Nu cred ca mai e cazul sa insir motivele. Chiar mi-am pierdut toata rabdarea. Mai rar mi-a fost dat sa intalnesc o persoana de asa factura morala.
Admin

Sus

MesajScris: 04 Feb 2011 22:30 
Neconectat

SI EU SINT DE ACORD CU ACEASTA SANCTIUNE SI ORICINE AR FII SI VA MAI JIGNI PERSOANE VA FII EXCLUS DE PE FORUM SI CHIAR SI DIN AOR.

PRESEDINTE (C.C.C.G)
maci_cris75@yahoo.com

Sus

MesajScris: 05 Feb 2011 00:06 
Neconectat

Buna seara .Domnule ,,Cuciureanu am ajuns la concluzia ca ne cam luati la misto mai pe ocolite dar noi nu am pus la inima . Am sa va dau reteta cu seminte pentru canarul ,,Tenor''.
-boabe de piper verde si negru.
-anason.
-susan.
-cuisoare .
-busuioc .
-macese .
-catina .
-trifoi .
salata .
-mohor .
- in .
-asparagus.
-maturica.
Ceaiuri pentru sanatate ;
-coada soricelului.
-talpa gastei.
-ochiul boului.
-tufanica.
Asta ca sa nu spuneti ca sunt rau si nu peste 6 ani , si doua decenii tot intro propozitie. Multumesc anticipat.

Sus

MesajScris: 05 Feb 2011 00:24 
Neconectat
Site Admin

@Viorel cap si @cuciureanu sorin nu mai tolerez nici un derapaj. Considerati-l ca avertisment.
Domnule Viorel cap astept sa apara prezentarea dumneavoastra si localitatea in profil!

Sus

MesajScris: 05 Feb 2011 00:51 
Neconectat

Am pasit in acesta lume a ornitologiei descoperind an de an lucruri noi si foarte placute,am descoperit rase de canari care le gaseam in diverse carti si reviste si-mi era greu de crezut ca exista,mi-au placut si displacut foarte multe.
Cred ca prin foarte,foarte multa munca, daruire si comunicare ne vom alinia si noi incet, incet standardelor de afara care au ridicat aceasta pasiune la nivel de arta .
Era de asteptat ca noua romanilor ne place sa devenim inventatori.
Si cum in acest domeniu nu inventase nimeni nimic, ne-am gandit sa facem o rasa noua.
Cred ca ne-ar fi mult mai usor sa preluam stafeta cu care alerga colegii nostrii de continent decat sa o luam noi de la Adam si Eva al canarilor. Aceasta idee nascocita la noi despre canarul privighetoare se pare ca are dupa spusele unora aprox 2 decenii in conditiile in care europenii lucreaza la rase de sute de ani.
Rasele deja existente au trasaturi genetice perfect conturate si se pastreaza rasa pura fie ea cantec,postura, culoare.
Nu inteleg acest canar romanesc ce trasaturi genetice are?
Va rugam lamuriti-ne si pe noi ca ne-am saturat sa accesam forumul si sa vedem doar atacuri si jigniri pe acest topic.
Merita sa credem in ce vreti voi sau nu?
Daca nu, cred ca am avea si alte lucruri interesante de discutat.

PS. NU VREAU SA SUPAR PE NIMENI CU CELE SPUSE MAI SUS

CU STIMA

Sus

MesajScris: 05 Feb 2011 01:58 
Neconectat

Deci domnule Adi.
Acesti canari ,,Ronansti'' sunt ,,metisi'' nu au putut sarbi si bulgari sa omologheze rasa lor dar noi.
Domnul ,,Nelutu din Craiova '' avea dreptate daca nu era canarul roller nu existau canari de cantec ,dar cei romanesti includ si malinos si ceperi si gloster ect.Necesita o gama de seminte ;amestecul clasic si foarte multa atentie la executarea partilor de privighetoare.
Cu selecti dupa ton mai gros sau mai strident se ajunge la unele rezultate mai bune sau rele.
Nu doresc sa se supere baieti din acest forum dar implica foarte multa munca si ani .
Nu se poate face scoala pe internet pentru ca ar dura ani si ani ,in mare cam asta ar fi cantecul se gaseste pe saitul ,,clubul de slavujar''.
Sant doua pasari postate un rosu si un alb motat.Sau facut inperecheri cu masculi respectivi si au o varsta de3 ani.
Intrebari fara mistouri.Multumesc.

Sus

Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 162 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]